Rate this post

برای درست کردن خورش قیمه مجلسی زعفرانی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید.

وقتی که پیازها طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

حالا ادویه مخصوص قیمه سپنتا  را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

در مرحله بعد گوشت را که به اصطلاح قیمه قیمه کرده‌اید به مواد بالا اضافه کنید.

لازم نیست گوشت را زیاد تفت دهید ،همین که کمی تغییر رنگ داد کافی است.

لپه خام را به گوشت اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. تفت دادن لپه طعم لذیذی به خورش شما می‌بخشد.

حالا نوبت اضافه کردن آب‌جوش است.

لازم است که گوشت و لپه یک ساعت با آب بپزند سپس چند عدد لیموعمانی را به تعداد اندک اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن لیموعمانی اجازه دهید خورشیک ساعت دیگر روی شعله ملایم گاز باشد.

قبل از اضافه کردن زعفران و نمک ، لیموعمانی‌ها را از خورش بیرون بیاورید.

حدود بیست دقیقه دیگر اجازه بدهید خورش روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود،

خورش قیمه را با سیب‌زمینی خلالی سرخ شده تزیین و با برنج سرو کنید نوش جان!!!

 
تماس بگیرید : 09162134275
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم