در مرحله اول سیب زمینیها را بشویید و با پوست در قابلمه ای که در آن مقداری نمک و روغن و چند پیمانه آب اضافه شده است را قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند.
هنگامی که سیب زمینیها در حال پختن هستند نوبت به آماده کردن پیاز میرسد. پیازها را پوست بگیرید و بشویید و سپس به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید و با حرارت ملایم صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، و مقداری دیگر آنها را با هم تفت دهید.
پس از آماده شدن سیب زمینیها آن ها را از اجاق گاز پایین بیاورید و بگذارید تا سرد شود. سپس سیب زمینی ها را با رندهی درشت رنده کنید. همچنین میتوانید آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.
سبزیجات معطر سمبوسه را پاک کنید و بشویید و بگذارید تا آب آن ها خشک شود. سپس به صورت ساطوری خرد کنید.
سپس سیب زمینیها را با پیاز سرخ شده و سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و سپس ادویه مخصوص سمبوسه سپنتا را بیفزایید،تا مواد داخل سمبوسه آماده شوند.
بعد از آماده شدن مواد داخل سمبوسه نوبت به برش زدن نان های لواش میرسد. اگر می خواهید سمبوسهای با اندازه بزرگ درست کنید نان های لواش را به صورت طولی برش دهید و اگر می خواهید سمبوسهای با اندازه کوچک درست کنید، نان ها را به صورت عرضی برش دهید.
حالا مقداری از مواد سمبوسه را در داخل نان و در یک سمت آن قرار دهید، سپس به صورت مثلثی نان را تا بزنید. سپس این مثلث را بپیچانید تا تمام اضلاع آن تشکیل شود. دقت کنید که از نان لواشی استفاده کنید که مقداری نرم باشد. اگر کمی لبه های نان خشک بود، آن را با مقداری آب مرطوب کنید تا هنگام پیچیدن نان شکسته نشود.
در مرحله بعد نوبت به سرخ کردن سمبوسه ها می رسد. ابتدا یک تابه را انتخاب کنید و به اندازه ای روغن در آن بریزید تا سمبوسه ها به یک سانتی متر در روغن فرو روند. سپس تابه را بر روی اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس سمبوسه ها را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. بهتر است سمبوسه ها را از سمتی که پیچیده اید در روغن قرار دهید تا هنگام حرارت دیدن وا نروند و باز نشوند. بعد از اینکه یک طرف سمبوسه ها سرخ شد آن ها را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن ها را در یک صافی و کاغذ قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
بعد از آماده شدن سمبوسه آن را با سس گوجه فرنگی تند سرو کنید.نوش جان!!
سیب زمینی آب پز: نیم کیلو
پیاز خرد شده: 3-4 عدد
سبزیجات معطر:به میزان لازم
نان لواش: به تعداد لازم
روغن: به مقدار لازم
ادویه سمبوسه سپنتا: به مقدار لازم
زردچوبه و نمک: به مقدار لازم