ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود .
سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند .
شهد قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود .
نکته: گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن به شهد اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود .
پس از این مرحله کره یا روغن را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید .
پس از اینکه کره آب شد ، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوهای شود .
سپس ادویه کاچی سپنتا را به آن اضافه کنید و هم زده تا عطر ادویه ها آزاد شود .
شهد را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز به هم بزنید تا صاف و یکدست شود .
اگر احساس کردید بیش از حد کاچی سفت شده است یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید.
این مرحله حداقل پنج دقیقه به طول می انجامد .
در ظرف مخصوص سرو بریزید و با پسته ، کنجد و یا بادام تزیین کنید . نوش جان!!
آرد گندم : یک پیمانه
کره یا روغن : صد تا صد و پنجاه گرم
شکر : یک پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
زعفران ساییده : به میزان دلخواه
آب : سه پیمانه
ادویه کاچی سپنتا : به میزان دلخواه