Rate this post

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود .

سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند .

شهد قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود .

نکته:  گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن به شهد اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود .

پس از این مرحله کره یا روغن را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید .

پس از اینکه کره آب شد ، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود .

سپس ادویه کاچی سپنتا را به آن اضافه کنید و هم زده تا عطر ادویه ها آزاد شود .

شهد را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید تا صاف و یکدست شود .

اگر احساس کردید بیش از حد کاچی سفت شده است یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید.

این مرحله حداقل پنج دقیقه به طول می انجامد .

در ظرف مخصوص سرو بریزید و با پسته ، کنجد و یا بادام تزیین کنید . نوش جان!!

 
تماس بگیرید : 09162134275
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم